Greenled Oy

Greenled on suomalainen kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Yhtiö toimittaa valaistusratkaisuja avaimet käteen -periaatteella sisältäen kaiken valaistussuunnittelusta asennukseen ja käyttöönotosta ylläpitoon. Valaistusta on mahdollista ostaa investointina tai kuukausimaksulla Lighting-as-a-Service palvelumallin mukaisesti. Greenled toimii koko Suomessa ja yhtiöllä on myös tytäryhtiö Ruotsissa. Bocapin PK Arvonkasvattajat I -rahasto sijoitti Greenlediin kesällä 2015.

 

Huima kasvutarina

”Greenled on kasvanut neljässä vuodessa alle 5 miljoonan euron liikevaihdosta yli 22 miljoonaan euroon vuonna 2018, ja kasvu sen kuin jatkuu. Nopea kasvu tuo myös mukanaan tiettyjä haasteita, mutta Greenledin vahvuutena on aina ollut sitoutunut henkilöstö ja vahva yrityskulttuuri”, kommentoi Greenledin toimitusjohtaja ja osakas Pertti Tahvanainen. Vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa Greenled sijoittui keskisuurten yritysten kategoriassa Suomen 11. parhaaksi työpaikaksi.

Taustalla tuotannon palauttaminen Suomeen

Aikaisemmin Greenledin tuotanto oli Kiinassa, mutta vuonna 2013 yhtiö palautti kaiken tuotannon Suomeen. Nykyisin tuotteet valmistetaan Kempeleessä Pohjois-Pohjanmaalla. Tuotanto tuotiin takaisin Suomeen, jotta Greenled pystyy tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä ja älykkäitä ratkaisuja ketterästi.

Nyt vauhtia haetaan muista Pohjoismaista. Greenledillä on Ruotsissa tiimi myynnin ja asennuksen parissa ja uusia rekrytoidaan koko ajan. Vuosi 2018 alkoi Ruotsissa todella vahvasti liikevaihdon ollessa seitsemännumeroinen.

https://greenled.fi/

GL_pertti_pieni.jpg

Pertti Tahvanainen

Toimitusjohtaja, osakas