Bocapin salkkuyhtiö MediVida laajenee merkittävästi yrityskaupalla

 
EMAUSK_scaled.jpg

EMA Finland Oy:stä Suomen johtava ensihoitopalveluiden tuottaja

MediVida Oy:n tytäryhtiö, terveydenhuoltoalan pioneeri EMA Finland Oy, on ostanut Uudenmaan sairaankuljetus Oy:n liiketoiminnan. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista yksityisten sairaankuljetuspalveluiden tuottajista. EMA Finland täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja se on mittavan historiansa aikana mm. lanseerannut ensimmäisenä Suomessa matkahätäpalvelun ja ollut luomassa suomalaista ensihoidon kulttuuria muun muassa perustamalla Medi-Heli lääkärihelikopterit. Nykyisin yhtiö tuottaa matkahätäpalvelua, kansainvälisiä potilassiirtoja sekä konsultaatio- ja koulutuspalveluita.  

Kaupan myötä EMA Finlandista tulee yksi Suomen johtavista laadukkaiden ensihoitopalveluiden tuottajista palveluvalikoiman vahvistuessa entisestään. Näin EMA Finland pystyy palvelemaan entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaitaan ympäri Suomen. Pääkaupunkiseudulla ja muilla Uudenmaan alueilla yhtiö on selkeä markkinajohtaja kiireettömissä sairaankuljetuksissa.  

EMA Finland Oy:n uuden kokonaisuuden liikevaihto noussee noin EUR 15 miljoonaan kuluvana vuonna, kun uuden liiketoiminnan liikevaihto lasketaan pro forma -periaatteella mukaan. Samalla EMA Finlandille siirtyy yli 30 ambulanssia miehistöineen. Työntekijöitä yhtiöllä on järjestelyn myötä yhteensä noin 300.

EMA Finland haluaa kehittää markkinaa aktiivisesti palvelemalla asiakkaitaan laadukkaasti entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tavoitteena on panostaa kasvuun jatkossakin.   

 

Lisätietoja antavat:

Aki Kamppinen, Toimitusjohtaja, EMA Finland, +358 40 660 680

Ville Peisa, Toimitusjohtaja, Uudenmaan sairaankuljetus Oy, +358 50 313 1085 

 

EMA Finland Oy kuuluu Suomessa toimivaan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan edelläkävijä MediVida Oy:n konserniin, joka on pääosin perustajiensa omistuksessa. Vähemmistöomistajana on myös Bocap Private Equity Oy:n hallinnoima Bocap SME Achievers Fund II -rahasto, joka sijoittaa voimakkaasti kasvaviin suomalaisiin vakiintuneisiin ja yrittäjävetoisiin pk-yrityksiin. Lisätietoja MediVidasta osoitteessa www.medivida.fi sekä Bocapista osoitteesta www.bocap.fi.

 
Elmo Eklund