Bocapin salkkuyhtiö Eficode laajenee Benelux-maihin ja on valittu Atlassianin vuoden kumppaniksi

 
pexels-photo-1329510.jpeg

 

Eficode laajenee Benelux-maihin

Bocapin uusimman PK Arvonkasvattajat II -rahaston salkkuyhtiö, teknologia- ja designyritys Eficode, laajenee Benelux-maihin avaamalla syyskuussa toimiston Amsterdamiin. Eficoden DevOpsiin liittyvä tuote- ja palveluliiketoiminta on kuluneen vuoden aikana ollut voimakkaassa kasvussa Pohjoismaissa. Yrityksen seuraava tavoite on jatkaa kansainvälistä kasvua käynnistämällä DevOps-liiketoiminta Benelux-maissa.

Lue lisää täältä.

 

Atlassian palkitsi Eficoden vuoden 2018 parhaana DevOps-kumppanina maailmassa

Atlassian julkisti eilen, että Eficode on palkittu vuoden 2018 DevOps-kumppani -tunnustuksella. Tunnustus on osoitus Eficoden huomattavasta osallistumisesta ja saavutuksista Atlassianin tilikauden 2018 aikana. Poikkeuksellisen vahva uuden liiketoiminnan kehittäminen, ajatusjohtajuus sekä Atlassiania tukevat tuotteet ja palvelut kuuluvat näihin.

Lue lisää täältä.

 

 
Elmo Eklund