Bocap on käynnistänyt PK-yrityksiin keskityvän pääomarahaston

 

PK Arvonkasvattajat I –pääomasijoitusrahasto toimii kasvun moottorina menestyville suomalaisille pk-yrityksille, joiden liiketoiminta kasvaa poikkeuksellisen vahvasti. Sijoituksemme mahdollistaa kasvun moninkertaistamisen panostamalla kohdeyhtiöiden yrityskauppoihin ja -järjestelyihin, käyttöpääoman vahvistamiseen, kansainvälistymiseen ja muuhun orgaaniseen laajentumiseen.

Rahaston taustalla on pääosin eläke- ja vakuutusyhtiöitä, eläkassoja ja –säätiöitä. Rahasto sijoittaa yhtiöihin pääosin osakeannin kautta vähemmistösijoituksella yhtiöiden seuraavan vahvan kasvuelinkaaren (3 -5 vuotta) mahdollistamiseen. Toimimme läheisessä yhteistyössä muiden sijoittajien ja rahoittajien kanssa mahdollistaaksemme isojakin yritysjärjestelyitä ja rahoituskierroksia.

"Lähestymistapamme avaa ovet niihin noteeraamattomiin yhtiöihin, joiden arvonnousuun ei aiemmin ole päästy osallisiksi", toteaa rahaston perustaja Julianna Borsos. "Näin sijoittajille on tarjottu näköalapaikka suomalaisiin pk-yhtiöihin ja mahdollisuus kontribuoida murroksessa olevan Suomen talouden kasvupohjan vahvistamiseen", hän lisää.

Lisätietoja: www.bocap.fi, Julianna Borsos, puh. 050 386 3530, julianna@bocap.fi

 
Jukka Luoma