Administer Oy

Administer on suomalainen digitaalisen taloushallinnon edelläkävijä. Bocapin sijoituksen voimin Administer osti vuonna 2018 palkkapalveluyhtiö Sillan, jonka myötä Administerista kasvoi Suomen suurin palkkapalveluyhtiö ja toiseksi suurin tilitoimisto.

 

Oma kirjanpito-ohjelmisto

Administerilla on oma eFina-kirjanpito-ohjelmisto, joka mahdollistaa yrityksen talouden seuraamisen reaaliaikaisesti ja helposti. eFina hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista tositteiden käsittelyssä, joka sekä vähentää kirjanpitäjän manuaalista työtä, että vähentää virheiden määrää. Administerin palvelutarjoamaan kuuluu kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi muun muassa reskontra-, CFO- ja veropalvelut.

Yhden hengen putiikista yli 700 ammattilaisen konserniksi

Yhtiön on perustanut vuonna 1985 nykyisen yrittäjän ja toimitusjohtajan Peter Ahon isä. Peter Aho on kasvattanut yhtiön yhden hengen tilitoimistosta 50 miljoonaa euroa vaihtavaksi ja yli 700 taloushallinnon ammattilaista työllistäväksi taloushallintoalan konserniksi.

Administerilla on toimipisteet 22 paikkakunnalla Suomessa, joten asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua sijainnista riippumatta. Administerilla on toimipiste myös Tukholmassa ja Sillalla Tallinnassa. Asiakaskuntaan kuuluu kaikki yhden hengen konsulttiyrityksistä tuhansia työllistäviin teollisuusyrityksiin.

Tulevaisuuden taloushallinto

Tulevaisuuden kirjanpitäjät tulevat keskittymään vaativampaan asiantuntijatyöhön ja asiakkaiden henkilökohtaiseen palvelemiseen. Taloushallinnon automatisaatio ja keinoälyn hyödyntäminen tuo paljon uusia mahdollisuuksia, jonka aallon harjalla Administer seilaa.

https://www.administer.fi/

Peter+Aho3.jpg

Peter Aho

Yrittäjä, toimitusjohtaja